Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има куп кадрови проблеми по състава

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има куп кадрови проблеми по състава
Коментари Харесай

Нонато с шанс да се докаже пред Ивайло Петев

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има куп кадрови проблеми по състава преди днешния конфликт с Ботев Враца. За разлика от сътрудника си Даниел Моралес обаче, наставникът има необятна единайсеторка. Последният, влезнал в разградския санитарен пункт, е Тодор Неделев. Плеймейкърът ще изгори за първия дуел за купата с Черно море, а най-вероятно и за турнирното посещение на ЦСКА на " Армията ". Вместо Неделев против врачани ще стартира Нонато. Бразилецът бе притеглен след старта на акцията, като несъмнено има компликации с акомодацията си.

Нонато вкара незабравим гол още в дебюта си - при 2:1 над Рома в Разград в среща от групите на Лига Европа. Шеметният старт обаче не бе вкоренен с положителни игри. 25-годишният футболист има 13 дуела с едно попадение в елита. През седмицата той бе употребен като опорен халф в четвъртфинал за Купата против последния в efbet Лига - Спартак Варна. Сега обаче Петев ще му повери диригентската палка, тъй като и другият нападателен халф, с изключение на Неделев - Доминик Янков, също е контузен.

В мачовете до края на акцията Нонато ще би трябвало да се потвърждава пред Петев. Моментът за преборване за титулярно място за него е съвършен. От групата за мача с Ботев Враца са навън Диниш Алмейда, Рик Джонатан и Антон Недялков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР